Wie zijn wij

Beauty & Care Amaranthus is dé salon voor huidverzorging én verbetering van top tot teen voor zowel dames als heren. Hier kunt u terecht voor gelaatsbehandelingen, lichaamsmassages, visagie, definitieve ontharing d.m.v. I.P.L, pedicure en manicure. Maar ook voor huidverbetering, door middel van Microneedling van Genosys en fruitzuurbehandelingen, bent u hier aan het juiste adres. Bij ons staat de op úw huid afgestemde behandeling, aandacht en een goede service hoog in het vaandel.

Sinds 2013 zijn we begonnen met het zetten van Wimperextensions van Lash eXtend.

 

Elske

Mijn naam is Elske Hulzinga. Begin september 2007 ben ik op 22 jarige leeftijd gestart met de salon Beauty & Care Amaranthus. Voordat ik met mijn eigen salon ben gestart heb ik eerst een aantal jaren ervaring opgedaan in andere schoonheidssalons.

Ik ben schoonheidsspecialiste, visagiste, pedicure, en sinds 2011 ook bevoegd tot definitieve ontharing, verwijderen van couperose en spider naevi, acné behandelingen en huidverjonging met het unieke IPL-systeem van Medcos.

 

 

Esther

Mijn naam is Esther Vellinga. Sinds december 2010 werk ik met veel plezier en enthousiasme bij Beauty & Care Amaranthus. Hiervoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, o.a. bij een schoonheidsinstituut, in een parfumerie en drogisterijen.

In 1998 heb ik mijn diploma’s voor schoonheidsspecialiste, pedicure, visagiste en A.O.V. behaald. In combinatie met het werk heb ik veel trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van cosmetica & massages.

 

 

Hilde

Mijn naam is Hilde van der Meer. Ik heb tijdens de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste in het laatste jaar mijn stage gevolgd bij Beauty & Care Amaranthus. Nadat ik de opleiding succesvol heb afgerond, ben ik hier sinds december 2013 met veel enthousiasme en plezier aan het werk gegaan.

Via de salon leer ik veel bij, zoals het werken met fruitzuren, het zetten van wimperextensions en binnenkort ga ik de training volgen voor het werken met de IPL van Medcos.

 

 


Minke

Mijn naam is Minke Dijkstra. Sinds mei 2016 werk ik met zeer veel plezier bij Beauty & Care Amaranthus, zowel in Wommels als in Workum.

Ruim 35 jaar ben ik schoonheidsspecialiste en in 2008 heb ik de opleiding pedicure afgerond. Na een aantal jaren in de parfumerie te hebben gewerkt heb ik een salon aan huis gehad en daarna ben ik nog 8 jaar werkzaam geweest in een drogisterij.

Ruime vakkennis heb ik opgedaan door altijd met veel enthousiasme diverse cursussen en trainingen te blijven volgen.

 

 

 

“Wij hopen u snel te zien bij Beauty & Care Amaranthus.”